جایزه ویژه پویانمایی نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
دبیر جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی از اضافه شدن بخش « جایزه ویژه پویانمایی» به نوزدهمین دوره این رویداد ملی خبر داد.
سعید آجلی دبیر جشنواره اظهار کرد: بخش جایزه ویژه پویانمایی به پیشنهاد معاون علمی و فناوری رییس جمهور و با رویکرد توجه به صنایع خلاق و هنر در نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی طراحی شده است.
آجلی مخاطبان اصلی این بخش را فعالان عرصه پویانمایی دانست و اضافه کرد: جایزه ویژه پویانمایی در 2 بخش « استودیوها» و « شرکت ها و تیم های نوپا» در نظر گرفته شده و مجموع جوایز آنها چهار میلیارد ریال است.
وی، محورهای بخش استودیوهای پویانمایی را وجود «پایپلاین» در تولید و نیروی انسانی، تاریخچه تولید در قالب « دمو ریل» (DemoReel )، فروش و چرخه اکران، میزان مخاطب و وجوه فناورانه در تولید و زیرساخت عنوان کرد.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی ادامه داد: در بخش شرکتها و تیمهای نوپای فعال در عرصه پویانمایی نیز مواردی مانند داشتن طرح توجیهی(Bible) ، «سیناپس» و خلاصه اثر، طراحی و محتوا (کاراکترها و لوکیشن)، «تیزر و نمونه اولیه» و طرح کسب و کار (BP) مورد توجه قرار می گیرد.
آجلی با بیان اینکه در این بخش، فناوری و نوآوری در روند تولید پویانمایی مورد تاکید است، تصریح کرد: پویانمایی، یک موضوع چند رشته ای در زمینه های هنر، صنعت و فناوری اطلاعات است که در عرصه « صنایع خلاق» قرار دارد.
وی افزود: مباحثی مانند روند جذب سرمایهگذار، نوآوری در داستان، محتوا و روند تولید، میزان تاثیرگذاری و مزیت های رقابتی نیز در این بخش جدید مورد توجه است.
آجلی با بیان اینکه تیم داوری متشکل از متخصصان عرصه پویانمایی و طراحان کسب و کار به بررسی طرح ها و ایده های رسیده به این بخش می پردازند، خاطرنشان کرد: مهلت ثبتنام در بخش جایزه ویژه پویانمایی تا 15 فروردین 1404 است.
وی ادامه داد: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی علاوه بر 2 بخش اصلی مسابقهای و غیر مسابقهای دارای بخش های جانبی مانند جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت شهری و پویانمایی خواهد بود.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین رویداد فناوری و فنآفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
بخش مسابقه ای این رویداد شامل طراحان کسب و کار، فنآفرینی و تجاریسازی فناوری و فناوریهای صنعتساز و بخش غیر مسابقه ای شامل نمایشگاه دستاوردهای شرکت های فناور، تامین مالی جمعی و رویداد «دریچهای به آینده» است.
نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی 24 و 25 اردیبهشت 1404 با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فن آفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان برگزار می شود.
گالری
اخبار
«جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات» به جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اضافه شد
زمان ثبتنام در بخش مسابقهای نوزدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی تا 30 دی ماه تمدید شد.
ثبتنام در بخش مسابقهای نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی آغاز شد
جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی به سمت بینالمللی شدن پیش میرود
جدول زمانبندی نوزدهمین دوره جشنواره
توشیح پوستر نوزدهمین دوره جشنواره
رونمایی از پوستر نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی
جشنواره شیخ بهایی؛ سه میدان رقابت برای برترینهای فنآفرینی