تولید مواد موثره زعفران با استفاده از روش پیشرفته فوق بحرانی برای صنایع دارویی
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، آرمان باب هادی عشر درباره ایده «تولید مواد موثره زعفران با استفاده از روش فوق بحرانی به منظور مصرف در صنایع دارویی» اظهار کرد: درحال حاضر حدود نیم درصد بازار محصولات مکمل طبیعی در کشور را زعفران و عصاره آن تشکیل میدهد. شرکت هیلدا اکسیر سلامت به عنوان یکی از شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به صورت تخصصی در زمینه تولید انواع اسانسهای طبیعی و عصارههای گیاهی با روش هایتک استخراج فوق بحرانی فعالیت میکند و حدود 40 محصول مختلف را ارائه میدهد.
وی افزود: روش استخراج فوق بحرانی روش روز دنیا در استخراج عصاره گیاهان به ویژه گیاهان دارویی است که برای زعفران میتواند تا 70 درصد نسبت به محصول خام ارزش افزوده ایجاد کند. امروزه بیشتر مواد گیاهی و حتی مواد گیاهی ارزشمند مکملی و دارویی به صورت خام و با ارزش افزوده نه چندان زیاد صادر میشود اما در صورتی که این مواد خام به محصولات نهایی تبدیل شود، ارزش افزوده بسیاری برای کشور به دنبال خواهد داشت.
بنیانگذار شرکت هیلدا اکسیر سلامت با تاکید بر اینکه استفاده از فناوریهای پیشرفته برای استخراج مواد موثره گیاهان دارویی میتواند ارزش افزوده بسیار بالایی را ایجاد کند، گفت: اسانسها و عصارههای اینچنینی به ویژه در حوزه خلیج فارس قیمتهای بسیار بالایی دارد.
آرمان باب هادی عشر تصریح کرد: از آنجا که فناوری لازم برای استخراج عصاره گیاهان دارویی به روش استخراج فوق بحرانی، پیشرفته است برخی از تجهیزات مورد نیاز از خارج از کشور وارد شده اما علاوه بر دستیابی به دانش فنی این روش، برخی از تجهیزات مورد نیاز هم در داخل کشور و توسط این شرکت تولید شده است. اهمیت این مسئله وقتی بیشتر نمایان میشود که بدانیم پیشتاز استفاده از این روش ایالات متحده آمریکاس
وی درباره انتخاب گیاه زعفران برای عصارهگیری اظهار کرد: زعفران گیاه بومی ایران است که دسترسی ما به آن را آسان میکند. از سوی دیگر ارزش اقتصادی این گیاه بالاست و علاوه بر کاهش قابل توجه بهای تمام شده تولید به دلیل سهولت در دسترسی، ارزش افزوده در حداکثر حالت خود قرار میگیرد. امیدواریم روزی بتوانیم در کشور از صنایع پیشتاز در دنیا استفاده کنیم و با کشورهای بزرگی مانند آمریکا و چین رقابت کنیم.
این کارآفرین فناور با اشاره به اهمیت جشنواره شیخ بهایی گفت: این جشنواره صرفا یک دورهمی یا نمایش تبلیغاتی نیست. این جشنواره حتی در مرحله داوری و صرفا با حضور، میتواند برای شرکتکنندگان مفید باشد. راه یافتن به ویژه به مراحل پایانی داوری این رویداد ملی حتی اگر شرکتها حائز رتبه برتر نشوند، میتواند راههای جدیدی پیش روی آنها باز کند.
گفتنی است هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 26 و 27 اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار خواهد شد.
گالری
اخبار
بازارچه طعم فناوری در حاشیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
جشنواره شیخ بهایی؛ رویدادی برای حل چالشهای کشور از طریق توسعه اقتصاد دانشی و سرمایهگذاری
ساخت تجهیزات مبتنی بر فناوری پیشرفته میکروفلوییدیک برای تولید نانو حاملهای دارویی
رویداد «پل سرمایهگذاری» در حاشیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
نشست میز مسائل دانشبنیان در حاشیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی
مرحله نهایی داوری هجدهمین رویداد ملی فن آفرینی شیخ بهایی برگزار شد
تولید کنترل ولوهای کرایوژنیک با نصف قیمت نمونههای اروپایی
جهش تولید با مشارکت مردم در راستای رشد اقتصاد دانشبنیان/ سرمایهگذاری، محور هجدهمین جشنواره شیخ بهایی